tuvaemma.se
vardag - livsstil - träning

Klubbmästerskap

tjenare! Idag så gick jag upp 7:00 för att åka till älvhögsborg och jobba lite där.. Som tack fick jag en toffiefe låda, som dock är slut nu heheeheh ♥️ Jag sålde gymnastikkläder då, och fick springa upp och ner för alla trappor för att hänta nya kartonger med träningskläder. Det var kaos och man hade fullt upp hela tiden typ. Klockan 10:00 började vi värma upp inför våran förträning, en sista träning innan tävlingen alltså. Det är ju mysigt att tävla här, men tre lag är knappast någon konkurrans. Eftersom vi hade en träning att förbereda oss på kom vi trea av tre lag. Men vi fick ju en medalj? XD
Jag gjorde inte tillräckligt bra ifrån mig på rondat flickis tyckte jag, men mina lagkamrater sa ett den var väldigt bra. Så jag får väll lita på dom. Rondat flickis är en slags hjulning och flickis är en bakothandvolt. 

Kollade också på Emma när hon tävlade i dans. Kan konstrantera att hon är grym. Dans är Emmas grej.. Det var synd att de inte Hamna på prispallen för det var dom helt klart värda! 

Men, det blev ett kort inlägg utan bilder. 

- tuva